BESTELLEN & BETALEN


Als het gaat om iets kopen, alles online, torent de beveiligingsvraag boven alles uit. We nemen de algemene cyberbeveiliging van onze winkel en met name de beveiliging van het factureringsproces niet licht. We kunnen u verzekeren dat al uw boodschappen hier een leuke en veilige ervaring zullen zijn, versterkt door alle onderstaande factoren.

SSL CERTIFICAAT


Als de website een SLL-certificaat heeft, betekent dit dat de eigenaren er belang aan hechten dat uw winkelervaring veilig en veilig is en ervoor willen zorgen dat alle gegevens (inclusief financiële gegevens) die u op onze website invoert, veilig worden versleuteld!

 

IDEAL BETALEN

Met onze internetwinkel doen wij er van alles aan om onze kosten, en dus ook onze prijzen laag te houden. Voorwaarde voor het kiezen van een betaalplatform was dan ook het laag kunnen houden van de transactiekosten. Na de vergelijking van verschillende Payment Service Providers kwam MultiSafepay als voordeligst uit de bus.

 

24/7 KLANTENONDERSTEUNING

Het is ook geruststellend om te weten dat, mocht u tijdens het afrekenen enige technische hobbel op de weg ervaren, u onze klantenservice altijd kunt contacteren met uw vragen over facturering!