Verzending & bezorging

Dus u hebt uw inkopen gedaan; hoe lang zal het duren voordat u dat mooie apparaat kunt bewonderen en gebruiken? Houd er rekening mee dat iedere bestelling bij Cjays Lastechniek speciaal voor u wordt klaargemaakt voor verzending en dat het soms 1-3 werkdagen duurt voordat de bestelling compleet is voordat deze wordt verzonden.

 

Hier zijn een paar dingen om te overwegen terwijl u op uw bestelling wacht:

Wij verzenden uw bestelling op werkdagen (maandag t/m vrijdag) m.u.v. nationale feestdagen.

  • Verzending start vanaf de datum waarop u de e-mail ‘Uw bestelling verzonden’ heeft ontvangen.

Het is mogelijk dat uw bestelling, of een deel van uw bestelling, niet op voorraad is bij ons. Dan kan het wat langer duren totdat uw producten worden verzonden.
Wij kunnen, als u hiernaar vraagt, een deel van uw bestelling vooruit sturen, en het deel van uw bestelling wat in backorder staat nasturen zodra het bij ons binnen is gekomen

Wat zijn de kosten voor de verzending?

Zodra u uw afleveradres en de verzend methode invult, worden uw verzendkosten berekend.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Wij vertrouwen op een wereldwijd netwerk van verzendpartners (UPS, FedEx, DHL) en lokale postdiensten om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen. Om deze reden is tracking niet altijd beschikbaar. Als uw bestelling wordt verzonden door een trackable-service, worden deze gegevens vermeld op uw bestellingenpagina en in de verzend-e-mail die wij u sturen.